LindaLjung

Alla inlägg under augusti 2010

Av Linda Ljung - 22 augusti 2010 16:50

Hej!


åh vad jag vill ha mina pengar nu!! vill ju ha en ny dator, längtar som fan efter den nu. tänk va skönt å ligga i sängen och kolla på serier eller film :) menmen, får väl vänta ett tag till.

och tänk va skönt att få jobba istället för att gå i skolan.. eller jaa, det skulle vara toppen om man fick lön för att gå i skolan.. man får ju bara ynka 1050kr i månaden nu, och det kommer man ju ingen vart på. så jobba skulle inte alls vara fel! man kan typ köpa det man vill ha, och har man inte råd kan man spara nån månad sen har man råd.. men om jag skulle vilja åka utomlands nu så skulle jag  ju få spara i ett år. nee, gud vad jag längtar tills skolan är färdig.


<3


  

och ha en egen lägenhet skulle inte vara så fel det heller.. blir lite avundsjuk på alla som ska flytta till en ny stad och börja skola där..

Av Linda Ljung - 22 augusti 2010 11:39

Hej!


idag vakna jag upp med halsont, och jag hosta massa. så kommer antagligen bli sjuk :/ vill inte! vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, ska i alla fall hem till pappa. men sen vet  jag inte. skulle vilja beställa massa kläder och så, men har ju inga pengar.. och jag vill ha min dator snart!


<33

Av Linda Ljung - 21 augusti 2010 23:20

Hej!


nu är man hemma i rengsjö då.. har käkat massa god mat ikväll, så mysigt så. men nu känner jag att tröttheten börjar komma. så ska snart gå ner och käppa på en film och sova.

i morgon så tänkte jag gå och kolla på kristians sista match, men jag skiter nog i det! ser ingen menig med att åka dit i 40 min och sen hem igen. så blir nog bara hemma i morgon. ska nog ta en dag för mig själv.. ta en lång dusch, raka mig, fixa naglarna, mm..

och sen på måndag börjar ju skolan. fyyfan säger jag bara!! hoppas att det blir en lugn start i alla fall.

och jag tror att jag börjar bli sjuk, och det suger ju ännu mer...


<3

  

blir nog changeling ikväll, gillar den filmen!

Av Linda Ljung - 20 augusti 2010 21:20

Tjena!


idag har vi varit ute på ljusdal och kollat.. träffa lillill, hennes syster evelina och sanna. dom skulle köpa hårfärg, och sandra skulle färga på dom. fast inte på sanna. så när alla hade hittat sin hårfärg så gick sandra och jag till dollar och handla lite godis till ikväll..

sen gick vi hem så sandra fick färga massa hår. nu ligger vi i soffan och kollar på film, sagan om ringen, har ju sett den så många gånger så måste ju inte följa med så mycket. det slutar väl med att vi ligger och snarkar i soffan, hehehe.


<33


 

sandra köpte majskrokar till charlie idag.. och han gillade dom lite för mycket tror jag, han hade tuggad majskrok i hela ansiktet ;)

Av Linda Ljung - 19 augusti 2010 21:15

Hejhej!


idag har ju sandra, jag och charlie varit i gävle.. tog typ hela dagen ju.. åkte dit med 7 tåget och hem med två tåget.. så var ju inte hemma förens vid 4. sen har vi inte gjort så mycket.. kolla nyss på en ganska seg men ändå bra film xD.. ska väl kolla på avatar snart tror jag..


btw så bytte jag bajsblöjja för första gången i mitt liv idag.. var ju inte alls så trevligt kan jag säga. men sandra var ju inne hos tändlärkan så jag var ju tvungen, är jag inte duktig? ;D hahaha.


<33

 

skitungen :)

Av Linda Ljung - 18 augusti 2010 23:19

Hejhej!


hm ser nu att mitt inlägg som jag skrev igår inte kom upp :/ men aja..

kristian fyllde ju år igår, så var hemma hos han och fika och så. och sen sov jag ju där också. vi kolla väl mest på film. somna i soffan när vi kolla på sista filmen, hihi.

idag så gjorde vi väl inte så mycket.. kristian sov väl till halv 3 ´men jag gick upp vid halv ett.. satt och kolla på the vampires diaries :D och sen åkte jag hem vid fyra.. käka lite och så hemma, sen tog jag tåget till ljudal.. sandra och jag har kollat på en usel vampyrfilm, eller jaa den var ju lite rolig.. hahah. och nu ska vi gå och lägga oss så vi kommer upp i morgon. då ska vi till gävle, sandra ska till tandläkarn, så jag ska passa charlie medans :)


nattie <3

Av Linda Ljung - 16 augusti 2010 11:06

Hej!


är det måndag idag ?? hmm, aja. har inget inplanerat idag. men man kanske ska ringa till rebecka och höra om hon vill hitta på nått. eller jaa baka skulle ju inte vara helt fel det heller, var ju ett tag sen nu. och jag ska ju baka massa kakor och grejjs till charlies dop också, så tänkte börja med det snart :)

sandra ringde nyss och prata lite, och i bakgrunden så hörde man charlie ligga och prata.. han är ju så gullig!

men nu ska jag gå oh duscha, och sen måste jag tvinga pappa att åka och köpa frukost.


<33


  

Av Linda Ljung - 15 augusti 2010 15:37

Hallihallu!


blev bara en snabbis till bollnäs.. hanna skulle hem till ludvig, så jag drog hem. så har nyss ätit stuvdemakaroner och korv. ska snart ta moppen och åka hem till pappa. och sen ikväll så ska jag ut och äta med mamma, leif, mormor, camilla och tobbe. ska blir mysigt! men nu ska jag packa ihop mina saker, och sen åka..


puss    

Presentation


Tjena!
Linda heter jag. I min lilla blogg kan ni läsa om mitt liv och alla äventyr jag hittar på. Mitt nästa är att flytta till Norge över sommaren!
Ni får även läsa lite om hur det går för mig med träning och så!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards