LindaLjung

Alla inlägg under mars 2011

Av Linda Ljung - 3 mars 2011 18:57

hejhej!


sitter hemma hos jenny nu. vi ska plugga och så nu!


i morse så drog jag till skolan vid 9 när vi började.. men då fick jag veta att vi inte hade nån letion. så jag, jenny och hanna drog upp på heden och gjorde färdigt vårat arbete i samhälle. och så slapp vi ju såklart den lektionen också. så vi hade kunna haft sov morgon till ett i idag! då börja trafikkunskapen. där gick han igenom lite ur boken, sen fick vi jobba själva :)

jaa och där i mellan så hann vi gå på stan en sväng också.  jag hitta en bolero för bara 50 kr :D och hanna hitta massa saker som vanligt. men aja, efter skolan så drog jag och jenny på stan igen. hitta på kors som jag ska göra örhängen av! kommer nog bli skit snyggt..

vi tog i alla fall bussen hem sen. käka och så, och nyss har vi varit på willys och köpt chips som vi ska götta oss med ikväll.. hehe. men nu ska vi plugga och så.


ha en bra kväll nu alla!

Av Linda Ljung - 2 mars 2011 18:26

heeej!



skolan idag var faktis helt okej. fast jaa vi dryga ur lite på slutet ;) haha.

efter skolan så skulle hanna och jag på willys och köpa godis.. och där vi godiset står en man som inte har alla hästar hemma. eller så var han alkis! men vi gick dit i alla fall. och han börjar prata och säger att godis är onyttigt och att det innehåller mycket socker. men vi typ bara står där och skiter i att svara. jaa men sen börjar han berätta om att han hade drömt om en tjej som hade varit med i tvprogrammet "vem vet mest". han hade drömt att hon var skit fet och så. men han tänkte i alla fall skirva ett brev till henne och fråga om han kunna komma dit med tre liter vin och slicka henne som fan. och vi bara sa okej och fortsatte plocka godis. men då försöker han ta mig på rumpan. så jag frågar vad fan han håller på med. och till svar får jag att han skämta. så jag börjar skälla ut han och säger att jag ska kalla på personalen och så. men han gick tillsist i alla fall. och jaa när vi kommer ut så är han såklart där. och han börjar ju snacka massa skit igen. säger att han hade träffat en tjej på en mack en gång, som det gick att skämta med. men då var jag så jävla less på gubbhelvete, så jag sa nått och bara gick därifrån.

Jag blir så jävla förbannad när gubbar ska hålla på sådär. och jag tycker att alla ska säga ifrån!

Av Linda Ljung - 2 mars 2011 11:46

hejhej!


sitter i skolan nu. vi börjar väl snart skulle jag tro.. men jag orkar verkligen inte! vill hem och bara ta det lungt och göra allt som jag vill göra! inte vara i skolan som är seg och tråkig! menmen, får väl bita ihop i två dagar till. sen är det ju lov :D gud vad jag ska sova och ha det kul hela tiden då.. det blir lite krogen, lite kompisar, lite pojkvän och lite systrar på lovet! så det kommer nog bli ett toppen lov!hehe.

men nu börjar vi.. så vi hörs ikväll :)


Av Linda Ljung - 1 mars 2011 19:51

hejhej!


sitter hemma hos kristian nu.. han sitter vid den andra datorn och kollar hur det går på bandyn. och bollnäs leder tydligen med 2-0 :D hoppas dom vinner nu då!

jaa annars idag så har det vare skolan. fick göra frukosten, inte alls kul! och sen stog jag typ i disken resten av dagen.. så jaa min dag i skolan har inte varit särskilt rolig. men efter skolan så kom kristian och hämta mig. och vi har bara legat i sängen och myst hela kvällen. men snart ska han skjutsa hem mig till pappa. och där blir det väl film och sen sova :)



Presentation


Tjena!
Linda heter jag. I min lilla blogg kan ni läsa om mitt liv och alla äventyr jag hittar på. Mitt nästa är att flytta till Norge över sommaren!
Ni får även läsa lite om hur det går för mig med träning och så!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards