LindaLjung

Alla inlägg den 26 mars 2011

Av Linda Ljung - 26 mars 2011 17:08

jaa men hej igen!!


nu försöker jag få charlie att somna.. men han vill ju inte sova! antar att han tycker att det är skit kul att vara med moster så att han inte vill missa en sekund ens ;) pappa är till årsunda och hämtar sommardäck till bilen. å han kommer väl hem om en timme skulle jag tro! ringde till han nyss och sa att han skulle köpa med sig nått gott hem.. måste ju ha nått gott om jag ändå bara ska vara hemma ikväll. är sjukt sugen på att dra ut på krogen! men är ju som sagt barnvakt åt charlie, och jag har inge pengar heller.. så jag får spara det till nästa helg! då har jag pengar och tid ;) haha! 



 

just nu ligger han i sin säng och pratar massa! ibland ställer han sig upp och kollar på filmen och skrattar! sötfis<3

Av Linda Ljung - 26 mars 2011 14:10

hejhej!


nu har jag precis kommit hem till pappsen!

igår var jag till ljusdal och hämta hem lilla charlie.. sandra, jag och charlie gick till dollar en sväng också.. och sen käka vi våfflor till lunch. var ju våffeldagen igår :) sen tog jag fyra tåget hem till bollnäs med charlie. vi åkte hem till mamma och käka å så. sen så kom jenny och louise, vi skulle ha filmkväll.. men vi kolla inte ens på en film xD hehe, blev lite spel och sånt istället!

i morse så vakna charlie vid 6.. sjukt jobbigt att gå upp då! men jag var ju tvungen.. gick och la mig med han i mammas säng. och där somna jag, så mamma tog charlie :)

nu senare idag så har vi varit och hälsat på camilla och tobbe, och mormor var också där. blev lite fika och så.. och jaa nu är vi som sagt hos pappa. ska nog bara ta det lungt ikväll.. blir väl nån film skulle jag kunna tro.

Presentation


Tjena!
Linda heter jag. I min lilla blogg kan ni läsa om mitt liv och alla äventyr jag hittar på. Mitt nästa är att flytta till Norge över sommaren!
Ni får även läsa lite om hur det går för mig med träning och så!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards