LindaLjung

Alla inlägg under april 2011

Av Linda Ljung - 12 april 2011 20:05

hejhej


woapwoap jag har inget att skriva om.. har väl gått i skolan som alla andra dagar och övningsskört som jag så ofta gör. har även varit och käkat på take off med pappa. jenny jobba, så vi åkte dit. käka nån pastarätt med kräftskärtar, mums! och sen körde jag hem igen då.. har duchat nu ikväll, och hade tänkt å plugga lite. men jag skippar nog det och knäpper på en film istället..

så ni får ha en sån bra kväll då! <3


       

Av Linda Ljung - 11 april 2011 20:58

hejhej


jaa idag är det måndag.. och sen tog det stopp! me idag har jag i alla fall varit i skolan och lagat lite mat och så. sluta runt tre tiden och då kom pappa och hämta mig. vi åkte å handla lite mat. sen körde jag hem, i trafiklyserna och allt :) gick ganska bra faktis.. jaa vi kom hem å käka sen blev det en promenad med pappa. när vi kom hem så ringde stefan och sa att han kört fast med bilen, så vi åkte dit.. och jaa nu har jag kört en automat för första gången i mitt liv också^^ dom fick ju putta på medans jag satt i bilen och backa. jaa efter det så åkte vi hem till tommy och fika med rebecka som hade gjort en tuppkaka. och nu har vi kommit hem och ska kolla på film.


Godnatt!

Av Linda Ljung - 10 april 2011 11:45

Godmorgon!


idag så ska mamma och jag ut och gå en sväng. sen ska vi hem och laga mat och ikväll blir det bio. vi ska se "hur många lingon finns det i världen" hoppas den är bra nu! :) jaa så ser min dag ut.. skulle behöva plugga också. men det skjuter jag upp till i morgon. vaa ska ni göra idag då?



Av Linda Ljung - 9 april 2011 19:51

hejhej!


var ju party igår.. och det var riktigt kul före. men tranan var inte alls lika rolig!! höll inte på att komma in heller ^^ vakten tyckte att jag skulle gå ett varv, så jag gjorde de. och sen fråga han hur jag mådde och då sa jag att jag mådde mycket bättr, så då släppte han in mig xD.. inne där var det packat med folk och inte så jätte roligt.. eller jaa mot slutet blev det roligare!

idag har jag varit lite seg, men inte bakis.. och jag skulle ju egntligen på krogen ikväll också. men har ju inga pengar :/ så jag blir hemma framför tven med jordgubbar, mumms! jaa och idag har mamma och jag varit och hälsat på mormor i bollnäs. vi fika lite och sen gick vi till morfars grav och kolla lite. och sen kolla vi lite i mormor förråd, och där fanns två barstolar som jag fick ta och även en elvissp. jaa och nu ikväll har vi lagat mat och nu blir det filmmys!


     titta va gott!! :D

Av Linda Ljung - 8 april 2011 16:58

hejhej!


nu sitter jag här och taggar iför ikväll! åh jävlar va kul det kommer att bli.. är helt färdig nu. ska bara kolla efter lite smycken och så bara. jaa annars idag har det inte hänt så mycket. ut och gått med mamma en sväng, och sen försökt få på mig lösögonfransar, men det gick inte :/ så kör utan ikväll! gör ett nytt försök i morgon!!


men nu ska jag dra och fixa det sista!


ha en skit bra kväll!! <3

Av Linda Ljung - 7 april 2011 21:16

Tjena! Sitter här i soffan och fipplar med min nya mobil nu. Går väl ganska bra och så. Fast batteriet verkar inte så jätte bra :-/ men det kanske blir bättre med tiden. Ja har väl inte så mycket mer att skriva! Skulle mest testa hur det var att blogga från mobilen.. Men godnatt då!

Av Linda Ljung - 7 april 2011 17:49

hejhej!


nu har jag gjort helg. och det känns sjukt skönt!! Idag boka jag min första körning med abe också. Är redan nervös för den ^^  jaa annas så har jag inte gjort så mycket idag. skola bara. eller jo, jag har ju hämtat min nya mobil :D den sitter just nu på laddning. men snart ska den väl vara färdig skulle jag tro.

ikväll händer det inte så mycket, blir väl tv och så. och jaa hålla på med mobilen också såklart.

aja har ju inge vettigt att skriva. så jag slutar här!


ha en bra kväll!! <3


 

   

fick paket igår från tradera. och det var det här snygga halsbandet som jag vann :)

Av Linda Ljung - 6 april 2011 21:13


nu vill jag ha helg!!

Presentation


Tjena!
Linda heter jag. I min lilla blogg kan ni läsa om mitt liv och alla äventyr jag hittar på. Mitt nästa är att flytta till Norge över sommaren!
Ni får även läsa lite om hur det går för mig med träning och så!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards