LindaLjung

Alla inlägg under november 2010

Av Linda Ljung - 10 november 2010 17:19

hejhej


nu har jag äntligen kommit hem! och fytusan vad mycket snö det är ute.. jobbigt när det inte är plogat!! aja, börja dagen med att plumsa i snön för att komma till bussen. och att komma till skolan var inte det lättaste, bussen kom typ inte upp för en backe. så den fick backa och köra backa och köra.. trodde jag skulle få gå ett tag där ^^ aja väl i skolan så börja jag och jenny fixa köttet till sopporna vi skulle göra idag. så har typ vare i köket hela dagen idag. men nu är sopporna i alla fall färdig, SKÖNT!

fick i alla fall ta den sena bussen hem.. och så fick jag såklart plumsa för att ta mig hem, upp för en jättebacke och många trappsteg xD väl upp vid huset så får jag inte ner nyckeln. börja typ gråta för att jag bara vilja in så mycket.. men efter mycket om och men så kom jag in. och nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem! är hungrig, skit äcklig mat i skolan ju :(


´<3

Av Linda Ljung - 9 november 2010 22:04

hejhej


det är värsta snöstormen ute nu ;o äntligen kommer det lite snö!! hoppas på mycket snö i vinter, så man kan åka mycket skoter!

ikväll har jag inte gjort så mycket.. kollat på film och sutte vid datorn bara. skulle vilja vara med min pojkvän, men han är sjuk :( aja, ska väl ta och sova eller nå då.


Godnatt!


 

får se om jag tar mig till bussen i morgon då ;p

Av Linda Ljung - 9 november 2010 21:53

lägger upp lite bilder från igår.. kanske inte så stor skillnad från igår, men aja..


 

vi gjorde tre olika soppor igår, räksoppa, linssoppa och cremesoppa??

   

jävlar vilken snygg lugg man har xD

 

boris ;P

 

smög in på toan i skolan och knäppte egobild.

         

Av Linda Ljung - 9 november 2010 18:54

ligger och kollar på film med pappa nu.. och det låter som om at huset ska blåsa bort :o men som tur e så gör det inte det ? ligger i alla fall nerbäddad här i soffan :)

idag i skolan så hade vi resturangen öppen.. hade tre bord? så sprang runt som en galning, men det gick ganska bra i alla fall, fast dom fick vänta lite. men det gjorde inget tror jag ?  heheh.. det var ju inte precis mitt fel :P

och jag skulle ju igentligen till sjukhustet idag.. men har ju blivit lite förkyld så det gick ju inte. tog tre bussen hem, sen har jag lagat mat och duschat så nu ligger jag nermyst i soffan som sagt.

  förrätten: skagencanapé

 

varmrätt: kycklingfilé med rojo mjoj

  varmrätt: fisk med tomat- och paprika sås och pressad potatis

 

köttfärsbiff som va lindad med nån skincka och till det rotftukter och nån sås

 

passionsfruktmousse med vitchoklad

           

Av Linda Ljung - 9 november 2010 06:31

hejhej


nu sitter jag och gör mig i ordning till skolan.. dock så skulle jag vilja vara hemma idag!! så sjukt trött. men aja, måste ju tänka på betygen. sak till sjkhuset idag också. men jag hittar inte pappret. så måste ringa mamma och kolla om hon hittar det..


Av Linda Ljung - 7 november 2010 15:50

hej


idag är ingen bra dag! är trött och har skit ont i nacken och ryggen.. tror det kan bero på att jag satt i en massagestol igår, man kunna ju inte riktigt slappna av, det var ju första gången. och så måste jag verkligen plugga också! men jag orkar inte.. jag orkar inte gå tillbaka till skolan nu.. vill ha mer lov! men går ju bara en vecka nu, sen är det apu fram till jul :D och jag kommer vara ledig varje måndag. hur skönt är inte det då?? eller ja, det beror ju på om jag inte jobbar helg då. men nu ska jag ta tag i pluggandet så jag inte får massa skäll i morgon.. skäll och skäll, får nog snarare en IGvarning :o


Av Linda Ljung - 7 november 2010 01:51

hejhej


 har nyss kommit hem från camilla och tobbe nu.. har haft en riktigt trevlig kväll! fick massa god mat och så. sen satt vi bara och babbla en massa :)

snart ska jag gå och krypa ner i sängen igen.. har redan gjort det en gång, men var ju tvungen att kolla fb innan jag somna, hehe.


Av Linda Ljung - 6 november 2010 14:24

hejhej


sitter hos kristian nu.. har varit här sen igår. vi har bara myst och kollat på idol och så. och idag har vi inte heller gjort så mycket.. kollar på film just nu. harry potter den sista tror jag ?? har dock inte kollat så mycket.. den verkar inge bra ^^ men jag ska nog ha en harry potter helg nån helg.. nån som vill vara med?? :D men ska kolla på filmen nu. bloggar mer sen ikväll!


<33


LINDA · MYS

Presentation


Tjena!
Linda heter jag. I min lilla blogg kan ni läsa om mitt liv och alla äventyr jag hittar på. Mitt nästa är att flytta till Norge över sommaren!
Ni får även läsa lite om hur det går för mig med träning och så!

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards