LindaLjung

Alla inlägg under november 2010

Av Linda Ljung - 17 november 2010 21:56

tjohej


jaa nu var tre dagar gjorda då :) och nu är det ju bara två dagar kvar den här veckan! sen blir det helg och massa mys!!

och idag kom mamma och sa att jag skulle få 500kr av henne om jag köpte en riktigt vinterjacka :D så nu jävlar måste jag köpa en varm också!! dock så finns det inte så många snygga som är varm :/ men får väl ta en ripp til gävle eller sundsvall och kolla lite. är ju ledig varje måndag, så tid har jag nog! och jag måste ju ändå ut och köpa julklappar. vet ju vad jag ska köpa till alla, så det går nog fort att göra det :)

men nu ska jag ta och krypa ner i sängen och fortsätta kolla på one tree hill!

GodNatt!! <3




Av Linda Ljung - 16 november 2010 21:28

tjena


nu är andra dagen på växbokrog gjord.. idag har vi gjort 20 chokladtårtor och pressat massa mandariner och citroner. jaa vi han inte med så mycket mer idag :)

helt slut i kroppen är jag också! ont i fötterna och i armarna.. är ju inte så van vid att stå åtta timmar i sträck :P dessutom har jag förstört två av mina naglar, gör sjukt ont! och jag känner mig handikappad! kan ju fan inte jobba utan långa naglar :P aja, får väl se hur jag mår i morgon. men förhoppningsvis så har smärtan försvunnit :)  hehe. tyckte att jag hörde idag att vi är lediga på torsdag?? isf blir det mys dag med kristian!! och på fredag jobbar jag kväll :) och sen är jag ledig till nästa fredag :D

men nu ska jag ta och krypa ner i sängen och kolla på en film (som igår). och sen blir det sova!!

jaa igår kolla jag på filmen "killers" den var faktis ganska rolig. så ta och kolla på den tycker jag!

  

den får 4/5 cupcakes ;P


aja, GodNatt då :)<3

apu

Av Linda Ljung - 15 november 2010 21:37

hejhej


idag har jag gjort min första dag på praktiken.. är på växbokrog i växbo då :)

trodde att jag skulle dit på ett möte idag bara, men så blev det inte. fick börja i köket direkt när jag kom dit. så idag har jag skärt 100kg sill? med hanna, och vi har gjort några tårtor och lite mer småsaker.. fick sluta vid fem :) jaa och jag kan ju säga att jag stinker sill även fast jag har duschat :/ i morgon vet jag inte rikigt vad vi ska göra, men det blir säket nått kul!

men nu ska jag ta och krypa ner i sägen och kolla på en film innan jag somnar:)


<3

  

är riktigt jävla less på sill nu!! och jag kommer nog ha tröttnat på julmat innan det ens är jul xD

Av Linda Ljung - 13 november 2010 15:24

gud vad jag stör mig på ordet pörsk.. kristian  går runt och säger det hela tiden, och han har ju såklart fått det från pistvakt xD lite irretarad man blev i går när man kolla på filmen då ^^

aja, idag har det inte hänt så mycket. spelat lite kaspar i nudådalen, eller jaa jag spela ut det :D så nu måste jag hitta nått annat roligt spel att spela!

sen ska jag nog i alla fall spöa pappa i monopol :D önska mig lycka till! (det behövs) hehe.

i morgon är det ju farsdag, ska laga middag till pappa då. och syster kommer också hem :)


<33

 

Av Linda Ljung - 12 november 2010 21:06

hejhej


sitter och kollar på film med pappa nu, pistvakt ;) visste inte rikigt vad vi skulle kolla på, så det blev den :P

annars idag så har jag vare i skolan, hade tvp lektioner. fick kolla på nått ordprogram bara. slut vid ett. dock så var jag tvungen att vara kvar på skolan till halv fyra. folk skulle komma och hämta sopporna vi har gjort.. sen har jag och pappa varit och handlat massa mat och vare hem till farmor och farfar och hälsat på. spela massa tvspel :D åkte hem och käka, och jaa nu ska vi kolla på film.


   

hade lite tråkigt när vi bara satt där och vänta på folket :P

 

Av Linda Ljung - 12 november 2010 09:35

http://gratisbio.se/?RecruiterID=401105


bli medlem och få gratis biobiljetter eller annat kul när du har samlat ihop tillräckligt med poäng :)

det år helt gratis!

Av Linda Ljung - 11 november 2010 11:26

hejhej


sitter i skolan nu och väntar på att vi ska börja. har samhälle, fyfan! sen har jag trafikkunskap, hoppas jag får veta om jag har klarat provet idag.. efter skolan ska jag ner på stan och kolla efter en farsdagpresent. och sen tar jag tre bussen hem (om jag hinner) sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll.. blir väl film som vanligt ;P


<3

Av Linda Ljung - 10 november 2010 23:08

nu har jag vare och sett saw 3D.. trodde att den skulle vara ganska bra. dock så var den inte det. gillar man blod så kan man väl gå och se den. eller jaa, inte ens då! inte alls värt pengarna.. det var i alla fall första 3D filmen jag var på.

men nu ska jag sova, natti :)


  

den får  2/5

     

så snygga 3Dglasögon ;P

Presentation


Tjena!
Linda heter jag. I min lilla blogg kan ni läsa om mitt liv och alla äventyr jag hittar på. Mitt nästa är att flytta till Norge över sommaren!
Ni får även läsa lite om hur det går för mig med träning och så!

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards