LindaLjung

Alla inlägg under februari 2012

Av Linda Ljung - 19 februari 2012 21:58

hejhej!


såå var denna helg över då..

igår blev det ju utgång med gänget. Hade riktigt roligt och det blev sjukt mycket dans.. men jävlar va folk kan vara dryga på dansgolvet. men flyttar på sig för att man inte vill dansa med dom, men jaa då följer dom efter en hela kvällen istället, DRYGT!!

efter blev det i alla fall statiol, var för mycket folk på max ^^..

och idag har man ju mått som man förtjänat.. mått illa och haft ont i huvudet.. huvudverken har i alla fall släppt nu.

måste väl ta och krypa ner under täcket snart också.. ska ju orka köra till tällberg i morgon åå så ska jag orka jobba på det också.. så måste nog vara utvilad!!

Och jaa det blev ju ingen joel i helgen heller :/ känns lite tråkigt, men så kan det vara..


<33

Av Linda Ljung - 18 februari 2012 17:37

Nu kör vi på party :D


 


Av Linda Ljung - 17 februari 2012 18:41

hejhej :)


nuu är jag hemma!!

åå jävlar vaa skönt det är! dock så är jag lite rastlös..

joel skulle ju komma till mig idag, men han har gått och fått magsjuka :/ stackars liten! såå nu sitter jag hemma och gör inte ett piss. får hoppas att morgondagen blir lite mer fartfylld i alla fall! jag som trodde att denna helg skulle bli fullproppad med saker att göra, men tydligen så blir den inte det.. eller jaa, den har ju just börjat.

i morgon kväll blir det nog krogen tror jag! är sjukt taggad på att dra ut nu! blir ju inge sen på tre veckor skulle jag tro.. eller man kanske ska gå ut och testa krogarna i rättvik? men tvivlar på att dom är bra.. fast hur bra är tranan på en skala ett till tio egentiligen.. den ligger nog ganska så lågt!


jaa som sagt så känner jag mig sjukt rastlös..


<33

Av Linda Ljung - 15 februari 2012 13:55

hejhej!


ååh så fint väder det är ute.. solen skiner och det är ganska varmt ute dock så blåser det lite här.. Men våren ganska är på g?? Hoppas det! pappa sa att det hade börjat droppa från taket hemma också, så snön har ju börja smällt :D

om en timme så börjar jag jobba.. jobbar till elva ikväll.. ska nog gå bra. måste bara se till så att jag får med mig mina andra skor så att jag kan byta när jag får för ont i fötterna.. fick till och med gå och sätta mig i fem min igår för att jag hade så jäkla ont i fötterna. Det bästa med att man får ont är när man får komma och hem och ta av sig dom jäkla skorna och lägga sig ner i sängen, så nått posetivit finns det ju med smärta också ;)


Har hittat mitt nya tidsfördriv här också, har börja läst blondinbellas blogg. och kan ju inte riktigt hoppa in och läsa det hon skriver nu.. så har börjat läsa från hennes första inlägg.. är på 2006 nu, haha! kommer nog ta sin tid att gå igenom hennes blogg.. men som tur e så är det typ bara 20 inlägg om månaden nu i början..

i morgon så är sista dagen här innan vi åker hem över helgen.. ska blir riktigt skönt att komma hem och sova i sin egen säng! ska även fråga mamma och hon kan laga kotletter i ugn till mig nu när jag kommer hem.. är så sjukt sugen på det!! för just nu lever jag typ på fil och sånt. Kan inte käka riktig mat när jag håller på och jobbar.. eller visst så kan jag det. men kan inte käka några mänger då.. börjar må illa dirket :s


och jag vet inte hur jag ska få  helgen att gå ihop heller.. har så sjukt mycket att göra känns det som.

ska hem till mamma och träffa henne och leif, å så ska jag träffa joel, måste tvätta, ska till tandläkarn åå så ska jag hem till pappa och träffa han lite. och han måste ju få ha sin bil hela helgen.. han har ju ingen bil nu när jag har den hit till tällberg. Han är så gullig som lånar ut den till mig, tack pappa!! :D

skulle även vilja träffa lilla charlie också.. har jag tur så kanske syster, andreas och charlie kommer ner till oss på fredag, HOPPAS!!


aja, nu måste jag göra min i ordning för jobb!

ha en bra dag nu! <33

JOBB · LINDA
Av Linda Ljung - 13 februari 2012 11:42

hejhej!


åå såå var det en ny vecka då :)

fast det känns inte som att det är måndag idag.. och det kan ju bero på att jag har jobbat hela helgen å så. Var ju ledig mitt i veckan förra veckan.. menmen, nu är det bara fyra dagar kvar tills vi åker hem.. saknar min säng som bara fan! Idag börjar jag jobba vid tre å så jobbar jag till elva ikväll.. ska nog gå bra! men börjar känna av mina fötter nu.. får så sjukt ont i dom, så ikväll ska jag testa ha mina kockskor och se om det går bättre! Hoppas jag får ha dom bara.. 

det går i alla fall skit bra att jobba, allt är annorlunda mot för vad det är i skolan.. Kul å lära sig lite annat också!


Åå idag fyller lilla charlie hela två år också! sjukt vaa tiden går fort.. Men GRATTIS på lille han i alla fall :D Måste hitta på nått roligt jag kan köpa till han också! men det får jag ta när jag kommer hem!

Och nu är det inte långt kvar tills jag fyller 19 heller.. och tydligen ska man ha med sig tårta här när man fyller år.. så får väl kanske baka en när jag är hemma eller nått då ^^.. fast jag kanske inte orkar det heller..

aja, nu ska jag väl hitta på nått.. fast det finns ju inte så mycket att göra här heller.. mathilda är och jobbar, så sitter själv här i källarn..


<33


Av Linda Ljung - 9 februari 2012 14:09

Av Linda Ljung - 8 februari 2012 20:46

hejhej!


åå så har ännu en dag gått här i tällberg..

idag tog jag och mathilda en rikigt lång och skön sovmorgon.. sen gick vi upp och käka lunch på hotellet.. kom sedan på att vi skulle gå å kolla runt lite här i tällberg. Så gick upp till green hotell där hanna och ante är. Och där fick vi syn på ante som satt och vinka i ett fönster^^.

åkte sen in till rättvik och käka på kina och handla hem lite gott till vårt slott.. Så nu ikväll har hanna och ante varit här och hälsat på. Bjöd på kaffe och godis, trevligt trevligt! så nu hoppas vi på att bli bjudna hem till dom också!


i morgon är vi också lediga, så vi tänkte höra om vi får gå ner till poolen och simma å bubbla lite ;) HOPPAS!! skulle vara sjukt skönt! fast vi kanske sover bort hela dagen också..


men nu ska jag och mathilda kolla på hajfilm..


Godnatt! <33

Av Linda Ljung - 7 februari 2012 23:13

hejhej!


nuu har tre dagar gått här i tällberg.

Resan hit gick super bra, tror inte att nån trodde på att vi (jag och mathilda) skulle hitta hit själva utan karta.. men vi åkte ju inte ens fel en enda gång.

När vi kom hit fick vi i alla fall mat direkt, vilken servise! och sen låg vi inne på vårt hotellrum och kika på film och käka godis hela kvällen..

På måndag hade dom sagt till oss att vi skulle börja vid åtta på morgonen.. så vi gick ju såklart upp till det. Men fick då veta att vi skulle börja vid ett.. så mathila fixa kockkläder å så. sen sa dom till mig att jag skulle komma tillbaka till tio så skulle vi fixa serveringskläder till mig.. så ställde klockan igen, och sov sen en timme till.. men sen när jag gick upp så sa dom att vi skulle kolla på det senare.. såå jaa, fick gå tillbaka till rummet igen då.

sen drog dagen igång, och den gick riktigt segt.. hade typ tolv gäster som käka middag, så fick ju sluta i ganska bra tid.

och idag hade vi också sovmorgon till ett.. så vi hade bestämt träff med hanna och ante.. men då hade vi missuppfatta varandra. så det var på kvällen vi skulle ha setts. men då så drog i alla fall mathilda och jag in till rättvik och köpte lite frukt och tog en fika på nått mysigt cafe.

och dagen gick faktis lite fortare idag även fast vi hade skit lite gäster.. men det blir väl bara bättre och bättre ju mer man jobbar kan jag tänka mig..

I morgon är vi lediga, så vi ska väl sova massa. och så kanske det också blir en sväng in till rättvik igen.. vi har nämligen fått byta boende nu, så har kylskåp och massa nu.. så tänkte att vi skulle köpa hit nån frukost och så. Inte värt att gå upp på hotellet och käka vid åtta när man börjar ett!!


aja, nu ska jag sova!! Godnatt! <3

JOBB · LINDA

Presentation


Tjena!
Linda heter jag. I min lilla blogg kan ni läsa om mitt liv och alla äventyr jag hittar på. Mitt nästa är att flytta till Norge över sommaren!
Ni får även läsa lite om hur det går för mig med träning och så!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22
23
24 25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards