LindaLjung

Alla inlägg under oktober 2011

Av Linda Ljung - 12 oktober 2011 23:07

har nu kommit hem efter en hel dag i skolan. Hade ju kvällsöppet med spanskt tema. Var väl lite kaos i morse, för ingen fatta vad de skulle göra. men sen ordna allt till sig och det blev en riktig lyckad kväll!! Men som roligast hade jag nog när vi börja städa.. låter lite knäppt kanske, men det är då alla börja balla ur och bli på dryg humör och går omkring och sjunger å busar med allt och alla.. Men jag tror att det var lite extra ikväll också. vi alla fick smaka en skit söt dessert, och efter det slog det till. Alla fick nog en ganska rejäl sockerkick, haha!

Efter blev det max med halva klassen som vanligt. tror vi börjar göra det till en tradition.. Fick en glass av Dennis, tacktack!! :)

jaa och nu när jag är hemma så ska jag duscha och sen lägga mig och läsa i min bok.

och jaa sen måste jag ju sova också!! börjar vid 9 i morgon så får inte sova så jätte länge.. I morgon är det studentmössprovtagning också! Lite roligt med sånt där, känns att allt börjar närma sig nu!!


aja, säger väl godnatt nu då! <33

Av Linda Ljung - 12 oktober 2011 12:23

hejhej!


jaa då var det onsdag då!! Ikväll har vi kvällsöpppet i restaurangen i skolan. Det är spanskt tema.. hoppas allt blir bra nu då! kommer inte rikigt ihåg vad jag skulle göra för nått. men det är sånt som märks när man kommer till skolan.

ska snart åka, börja vid ett så.

men nu vill jag bara ha helg igen! För i helgen ska vi bada tunna och basta hemma hos Linnéa igen. kommer nog bli sjukt mysigt och roligt!


aja måste dra nu!

ha en bra dga <3

Av Linda Ljung - 11 oktober 2011 22:03

jaa då har man testat på lite mary kay produkter då.. Tänk om man hade råd att köpa allt säger jag! kändes som om att det mesta av det vi testa var skit bra. Dock så är det ju skit dyrt.. Men jag fick i alla fall en smink spegel av söta lena :)

är sjukt nöjd över den, och jag kommer nog att anväda den väldligt flitigt!

testa även en skit snygg ögonskugga som jag måste investera! men ska se om jag hittar en billigare någonstans. annars måste jag nog köpa den av lena :)

funderar också på om jag ska ta hit henne så hon får visa mer smink och sådant för mig och några kompisar. Skulle nog vara roligt!! Men ska se till att ha lite pengar då, så att man kan köpa något!



LINDA · MYS
Av Linda Ljung - 11 oktober 2011 16:28

hej!


nu har jag kommit hem från en dag i skolan med massa plugg men även lite roligheter!! Och jag kan ju säga att det blev som jag skrev i förra inlägget. Kände inte alls för att vara i skolan idag, och jag hade inte så mycket ork till att plugga det jag skulle göra. men fick lite gjort i alla fall!!

efter lunchen hjälpte hanna och jag till att knäppa kort på några vänner. Var skit kul, och det blev över 200 bilder?? men det roligaste var väl när vi kolla igenom dom, haha!! sluta väl runt tre idag, när jag kom hem körde jag in kyckling i ugnen som snart är färig. så snart blir det mat till lilla mig :D


Ikväll så kommer en av massa gamla kompisar och ska visa massa mary kay produker. ska bli roligt!! Och sen ska jag nog kika på film eller nått sånt. Börjar ju inte förens klockan ett i morgon (vi har kvällsöppet i skolan). så ska passa på att vara vaken lite längre ikväll då!


aja nu måste jag kika till kyckligen!

ha en bra kväll!! <3

Av Linda Ljung - 10 oktober 2011 20:54

hejehj!!


nu har jag kommit hem efter en mysig helg i stockholm.. eller jag kom ju hem i går.

det har blivit lite shopping och sen bara massor med mys! och jag kan då säga så här att om jag hade haft mycket pengar så hade jag nog gjort av med en hel del.. dock så hade jag typ inga pengar så kunna inte göra av med så mycket.


Idag var det skolan som vanligt. Och jag börjar faktis orka plugga nu för en gångs skull. tycker det är lite roligt till och med. eller jaa jag tycker det är roligt när jag får göra det på mitt vis :)

nee jag skulle kanske inte ha skrivit det där.. i morgon kommer jag säkerligen inte orka plugga nå.. Ne jag gillar inte tisdagar, dom är så sega å så.

och nu har jag ju också kört igång med lchf igen. ska verkligen försöka hålla i det den här gången! och för att jag ska orka göra det så ska jag ha två äta vad jag vill dagar i månaden. tror det komemr funka riktigt bra då! men det svåraste med det här är vad man ska käka till frukost och vad man kan käka i skolan. Idag tex. fick jag käka köttbullar, sås och broccoli.. inte så gott, men det funka i alla fall!


aja nu blir det här inlägget alldels för långt..

ska kika film nu och sen sova.

natti! <3

Av Linda Ljung - 6 oktober 2011 21:22

ligger i sängen och läser runt i olika bloggar nu.. har inte så mycket annat för mig. tror jag ska knäppa på en film och glo på nu kanske. men jag skulle ju behöva sova också. ska orka upp och hinna med tåget till huvudstaden i morgon... men en film ska jag nog orka med!!

jaa tror inte att jag har sagt att jag ska åka till stockholm. men jag ska i alla fall dit med mina systrar och min mamma. vi ska bo på hotell och bara mysa hela helgen. Tror inte att det blir någon utgång? men det är ju sånt som märks.


Idag var jag och brudarna iväg och köpte biljetter till dead by april också. Kommer bli sjukt roligt skulle jag tro! kör nog all in då också, som i helgen. Hade ju rikigt kul då!!

så jaa denna helg åker jag till stockholm.

nästa helg ska jag bada tunna och basta hos Linnéa.

och helgen efter det är det dead by april??

jaa och sen är det ju halloween också nångång.

så har massa roligt inplanerat denna höst!!ä

slår vad om att tiden bara kommer att rusa iväg, och helt plötsligt har jag tagit studenten och står där arbetslös. Men så fort jag har fått jobb så flyttar jag! skulle helst av allt vilja flytta nu och börja mitt egna liv. men det går  ju inte. Man måste ju ha pengarna till det också.

Av Linda Ljung - 6 oktober 2011 17:27

hejhej


jaa snart är ju denna dag slut också :)

börja i skolan åtta i morse.. försov mig som vanligt.

men kom precis i tid till skolan.

sen sluta vi runt ett. och då åkte jag hem och baka bullar och morotskaka. Nu har jag kollat runt lite här på internet åå nu ska jag kolla på film och sova en stund.. sen ska jag packa och duscha!


<33

Av Linda Ljung - 5 oktober 2011 18:55

hejhej!


jaa nu har ju halv veckan gått.. fytusan vad dagarna försvinner fort!! Idag hade vi restaurangen öppen i skolan. gick väl bra å så. är dock sjukt tråkigt i skolan. händer ju inte ett piss tycker jag. menmen, inte långt kvar nu ju!!

och jaa nu tog det stopp för mig..


sen jag kom hem har jag pluggat, lagat mat och kolla på the vampires diaries :) och nu ska jag kika på en film och sova lite hade jag tänkt :P man blir ju så sjukt trött av att börja kl 8 varje morgon.. fattar inte hur jag ska orka upp i morgon??

den här veckan har jag vaknat en halvtimme inanna jag ska åka till skolan varje morgon!! helt sjukt vaa trött man är.. behöver lov nu!!! men det är väl typ fem veckor kvar nu??


haha nu fattar jag inte ens vad jag skriver om. så ska väl ta och sluta nu..


Godnatt <33

Presentation


Tjena!
Linda heter jag. I min lilla blogg kan ni läsa om mitt liv och alla äventyr jag hittar på. Mitt nästa är att flytta till Norge över sommaren!
Ni får även läsa lite om hur det går för mig med träning och så!

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards