LindaLjung

Alla inlägg under juli 2010

Av Linda Ljung - 16 juli 2010 18:16

hej :)


äntligen så har syster kommit hem igen.. idag så har vi varit till söderhamn och kollat i lite affärer, skulle köpa skor.. men hitta inga jag vilja ha. eller joo de gjorde jag, men det var klackskor och jag måste köpa andra skor så har inte råd just nu. jaa sen har det väl inte hänt så mycket mer idag..

jag skulle igentligen på tranan ikväll, men emelie övertala mig att stanna hemma med henne och kolla på film och så.. men jag ångrar mig nu. är skit fest sugen, och dans sugen för den delen också.. men aja, får väl sitta hemma och mysa istället då..

kanske blir fest i morgon istället, om kristian drar på tranan så blir det nog de.

eller jaa måste ju höra med mina vänner om dom vill de förståss.

Av Linda Ljung - 14 juli 2010 15:25

Hej!


sitter i rengsjö nu och väntar på att rebecka ska komma.. när hon kommer ska vi åka och bada med hanna i slakttjärn eller vad e hette? ska tydligen vara 27grader i vattnet där, och det tackar man ju inte nej till.


btw så kommer min syster hem i morgon. det var ju ett tag sen vi träffades nu, så ska bli kul att träffa henne igen. och sen nästa vecka så åker jag till gotland med henne. ska bli skönt och komma bort en vecka! men missar ju allt här hemma. grillnatta och cruisingen :/ tråkigt!


  

Av Linda Ljung - 14 juli 2010 12:14

Hej!


sitter här och är lite små sur på kristian nu..

han vill inte gå på tranan med mig, men han kan gå dagen efter med sina kompisar.. visst jag ska gå på gymnasietranan och han 18års tranan. men endå. har brukar ju gå på gymnasietranan?? och sen så vill han inte åka med mig, jenny och jimmy till orbaden för han åker hellre med sina kompisar. kanske lite töntiga saker att vara sur över. men vafan jag är tjej, hehe. me han får väl sitta hemma och ha tråkigt på sitt rum då. för jag tänker inte tjata med han på nått han inte vill. och om han dissar mig så får han skylla sig själv att jag blir sur..

Av Linda Ljung - 14 juli 2010 11:11

Hej!


har badat massa dom senaste dagarna nu.. och det blir nog så idag också.

ska nog till skidtjärn med rebecka och hanna. måste ju bättra på brännan lite. åker nog dit i morgon också om det är fint väder..

på fredag är det tranan, och jag vet inte om jag ska gå.. verkar som om att ingen orkar gå (tråkig alla är). men får se om jag hittar nån att gå med, är sjukt sugen på att gå!


    

Av Linda Ljung - 12 juli 2010 17:40

hejhej :)


sitter hos kristian nu (undrar hur många gånger jag har skive de nu) hahah. idag har det inte hänt så mycket.. bara lage hemma i sägen typ.. och idag som det var skit fint väder. men har ju mens så de gör inte mig så mycket.

men snart ska vi i alla fall iväg och bada med wille. tror vi åker till skajjet, hoppas det är varmt i vattnet! det var det i går kväll i alla fall.. det var verkligen skit skönt då! fast det regna och åska.. men nu ska vi dra ut.. skriver mer ikväll.


<33

Av Linda Ljung - 11 juli 2010 16:41

Hej!


det skit bra att servera igår.. och de var skit kul! fick 750 kr, och det var lätt värt de! 

aja, idag då har jag och rebecka vare ute och åkt båt med stefan och reene. skit kul! men blev sjukt blöt, haha.. rebecka åkte även vattenskoter med jonas.. jag orkar inte just då. men får säkert åka nån annan gång. snart så ska jag åka till bollnäs och bada med jenny och lousie.. och senare ikväll så ska jag vara med kristian. sover där inatt också :)


<33

Av Linda Ljung - 10 juli 2010 14:44

Hej!


nu sitter jag här hemma hos pappa och har nyss fixat sminket.. ska snart gå och fixa håret så det ser bra ut.. ska nämligen servera på ett bröllop idag med ida. åh de är ju så kul!

hopppas att de blir ännu roligare än förra helgen! men jaa måste fixa håret nu.. skirver mer sen om jag hinner..


Av Linda Ljung - 9 juli 2010 15:12

Hej!


nu i två dagar har rebecka och jag varit på orn och badat å solat.. så hoppas man har fått färg nu då! men är sjukt blek om jag jämför med rebecka, haha.

om ett tag så ska jag upp och kolla hur det blir i morgon med bröllopet och allt.. hoppas det inte tar allt för lång tid. ska kanske på rockweekend ikväll, och vill ju inte att allt ska bli så sent. men måste fixa till håret nu..


  

Presentation


Tjena!
Linda heter jag. I min lilla blogg kan ni läsa om mitt liv och alla äventyr jag hittar på. Mitt nästa är att flytta till Norge över sommaren!
Ni får även läsa lite om hur det går för mig med träning och så!

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards