LindaLjung

Alla inlägg under juli 2010

grr

Av Linda Ljung - 27 juli 2010 01:14

Hej..


idag har vi bara åkt runt på massa loppisar och kollat.. eller jaa de var väl bara tre st eller nå.. fynda lite små saker.. tex ramar till mina kort som jag har framkallat.. och två böcker, en med recept från thiland och en pastabok :) älskar nämligen både pasta och thaimat..

sen har vi inte gjort så mycket mer.. kom hem på kvällen typ. kolla på en film och nu ska vi sova, så vi orkar upp i morgon.. ska in till visby och shoppa :D


sitter och surar lite nu.. verkar som om att kristian har ljugit för mig :/ måste ringa och höra med han snart. men han är ju på sport in med sin kompis linda..


:/

Av Linda Ljung - 26 juli 2010 11:58

Godmorgon :)


sitter i emelies stuga nu.. har nyss fixa med simket, så nu är det bara håret och kläderna kvar. och det går ju ganska fort. fast jaa vi vet ju inte riktigt vad vi ska göra idag.. det är inte så jätte bra väder idag.. fast det är i alla fall bättre än igår. aja, i morgon blir det i alla fall shopping i visby.. men ska forsätta med att göra mig i ordning nu .



Av Linda Ljung - 25 juli 2010 23:31

sitter och kollar på film nu.. har gjort det typ hela dagen.


första filmen vi kolla på var apocalypto, den är super bra!! verkligen sevärd. den får 5 av 5 cupcakes ;)

  

andra filmen var farsan, och jaa den var väl rätt så rolig om man gillar svenska filmer.. så den får 3 av 5 cupcakes..

  

tredje filmen var släkten är värst, den var också rolig.. men inte en sån film man vill se fler gånger än en gång. den får också 3 av 5 cupcakes..

  

och nu kollar vi på man on fire, har dock inte kollat så mycket.. den är säkert bra och spännande om man kollar.. men småtittar man som jag gör nu, så är den sådär..

men den får i alla fall 4 av 5 cupcaks, för att den verkar spännande!

  

Av Linda Ljung - 25 juli 2010 13:18

Hej!


igår kväll blev inte mycket gjort.. kolla på massa filmer typ.

och idag lär det väl inte hända så mycket mer.. så jävla dåligt väder, det blåser hur mycket som hellst.. och det kommer säkert börja regna snart :/  men ska kolla på en film nu. skiver mer sen

Av Linda Ljung - 24 juli 2010 10:11

tjena!

nu har vi kommit fram till gotland.. resan var väl inte så jätte kul.. kunna typ inte sova i bilen.. och när jag väl somnar så väcker emelie mig... men sov i alla fall lite på båten och på vägen hem till emelie.
just nu så ligger jag i soffan och ska snart sova lite.. kommer säkert sova bort hela dagen. är ju så dåligt väder, så de gör ju inget ;)
fast jag måste erkänna att jag är väldigt shopping sugen. dock ska vi inte shoppa förens på tisdag :/ 
men nu ska jag spela lite, sen sova.

<333

Av Linda Ljung - 23 juli 2010 21:41



Tjena!


sitter här i morgonrock nu.. ska snart gå och klä på mig och fixa det sista med packningen.. sen bär det av till gotland. blir borta ungefär en vecka.

bloggar mer när jag kommer fram.. ikväll verkar alla festa också, skulle ju vara kul och göra de! men får dock vänta tills jag kommer hem :)


<3



Av Linda Ljung - 23 juli 2010 14:56

Hej!


just nu sitter jag hemma hos kristian.. pappa kommer snart och hämtar mig.

måste ju hem och packa till gotland.. åker nämligen 11 ikväll. båten går från nynäshamn 04.50 i morgon.. men ska gå och mysa lite med kristian nu. kommer ju inte få träffa han på över en vecka :/


<33

Av Linda Ljung - 22 juli 2010 22:32

tjoo!


har nyss kommit hem till kristian igen.. har ju varit till söderhamn och kollat på eclipse. den var bäst av alla tre twilightfilmerna.. men den var ändå inte så jätte bra.  men det var massa snygga killar i den. så den får ett stort plus för det! hihi..

och den får 3 av 5 cupcakes av mig ;)

me nu ska vi kolla på en film, innan vi går och lägger oss..


<333


   

Presentation


Tjena!
Linda heter jag. I min lilla blogg kan ni läsa om mitt liv och alla äventyr jag hittar på. Mitt nästa är att flytta till Norge över sommaren!
Ni får även läsa lite om hur det går för mig med träning och så!

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards