LindaLjung

Alla inlägg under mars 2012

Av Linda Ljung - 8 mars 2012 14:11

hejhej!


åh men kan inte tiden gå lite fortare?? har ju så sjukt tråkigt nu när mathilda jobbar och jag inte har börjat än.. men tror det kommer bli en lugn kväll i alla fall.. en ordinerie personal och två pj, så jaa det blir nog ganska lugnt! vilket är ganska tråkigt då det inte händer något. men det ska nog gå bra i alla fall.. efter idag har jag bara två dagar kvar att jobba, sen brummar jag hem :D blir nog även ett stopp på max i bollnäs då och träffa alla som varit ut på krogen utan mig.. sen hämta lilla joel och sen hem och sova! kommer bli sjukt underbart att sova i sin egen säng igen! men det är ju inte så långt kvar nu i alla fall..

idag har vi väl inte gjort så mycket.. mathilda har packat ihop sina saker då hon åker hem i morgon.. och jag har mest legat vid datan och segat. vid ett när hon börja gick vi och slängde våra sopor och så käka vi lunch. det är så skönt att komma bort från källarn ett tag!


men nu ska jag fortsätta sega vid datan och se om nått händer.. kanske ska ta en tripp till temop som ligger här borta också. så kommer jag ut lite.. jaa det måste jag nog göra!

<33

Av Linda Ljung - 7 mars 2012 18:18

nedräkningen har börjat!

om tre dagar åker jag hem till min sköna säng igen, wiihoo!

dagen har varit rätt så seg, har jabbat sen åtta i morse.

allt har väl gått bra, men har varit så lite gäster..

men det är ju skönt det med måste jag säga.

och jag har verkligen inget att skriva just nu..


men hoppas i alla fall att ni har haft en bra dag :)


<3

Av Linda Ljung - 6 mars 2012 22:37

hejhej!


sitter i sängen just nu och kikar lite på tv med tildurr..

idag har jag varit ledig men mathilda har jobbat, så har inte haft så värst mycket att göra. så jag passa på att städa detta ställe.. det var behövligt och vi skulle ändå göra det innan vi åker hem. Så jag dammsög, torka golven, putsa speglarna, diska och städa toan.. känner mig sjukt duktig! efter det så passa jag även på att plugga. så nu har jag ingen rest kvar i samhäll, SKÖNT!! jaa och ikväll tog jag och mathilda en tur in till rättvik och käka pizza som var sjukt gott.. men nu är jag pank och jag har inga pengar på mobilen, trök! menmen, så kan det vara.. 


men ska väl sova nu.. godnatt :)


Av Linda Ljung - 5 mars 2012 11:32

hejhej!


åå så var det en ny dag! jag är ledig och vi ska snart gå upp till köket och käka lunch och kolla om tildurr också är ledig, hoppas! vi kanske ska hitta på nått med ante idag, blir nog kul! jaa annars har vi inget inplanerat... ska väl bara ta det lugnt och så..

igårkväll när vi slutat så blev det en tur in till leksand. vi var hundriga så vi köpte en varsin mosbricka.. jag vilja ha en korv, så fick betala lite mindre.. men fick ändå två korvar som mathilda köpte för ett dyrare pris, yey :D fast jag fick inte i mig allt ändå, så en hade ju räckt! menmen, dagen igår gick väl annars bra.. gjorde en tappa med att ha ner en kruka som var full i vatten på en matta och över hela duken som låg på bordet xD alltid ska det vara något..


En ska jag inte fattar är hur man kan gå ut i sin one piece? det är ju så sjukt fult och man ser ut som en jätte bebis.. man borde ju skämmas?? själv har jag en one piece som jag BARA använder hemma och jag går inte ut med den!

aja, var bara tvungen att få ur mig detta, heheh :P

 

Av Linda Ljung - 4 mars 2012 00:49

hejhej!


nu har nedräkningen börjat! inte många dagar kvar här borta nu!

vill bara hem och fixa min nagar och träffa alla nu! men tror denna vecka kommer gå fort :)


idag har det inte varit en sån bra dag för mig.. har varit sjukt seg och trögfattad idag.. kanske beror på alkoholen jag drack igår?? det första jag gjorde när jag kom till jobbet var att ramla på det hala golvet, haha! och sen har allt typ gått sjukt seg för mig.. skulle ta ut lite glas till restaurangen, och då lyckas jag få dörren på mig så att jag tappar alla glasen, yey vad glad jag blev.. jaa men sen har väl det mesta gått ganska så bra i alla fall.. men är sjukt trött och hungrig nu.. så ska trycka i min en hårdmacka innan jag ska sova.. börjar jobba tolv i morgon så kan hinner ju inte sega mig lika mycket som jag brukar göra.. men det ska nog gå bra! är ju ledig två dagar sen i alla fall :D


och jaa nu känner jag att detta inlägg blev väldigt rörigt, jag skyller på att jag är trött..

så godnatt! <3

Av Linda Ljung - 2 mars 2012 15:37

hejhej :)


igår blev det massor av shopping med mathilda i borlänge :D

fick med mig alldels för mycket grejer med mig hem.. men allt var väl kanske välbehövligt!

köpte i alla fall ett par skit snygga skor med kilklack, ett par svarta jenas, en skjorta, en rosa tröja och lite smycken.. är sjukt nöjd i alla fall! vi sluta dagen med att gå ut på den långa bryggan i rättvik.. var fint med solnedgången och allt! på kvällen så körde vi på filmmys med cola, grönsaker, chips och dipp. ante kom även en sväng och kolla på film med oss! det var en riktigt bra dag igår!

idag så har vi väl inte gjort så mycket.. mathilda fick reda på att hon måste jobba, så hon är och jobbar nu.. och jag håller på att fixa till mig. för ikväll ska jag nämligen ut och käka och dricka lite med folk härifrån, blir nog skit kul!!

mathilda fick då äran att hämta mig inatt ;) haha.


nee men ska väl forsätta fixa mig nu!

<3

Presentation


Tjena!
Linda heter jag. I min lilla blogg kan ni läsa om mitt liv och alla äventyr jag hittar på. Mitt nästa är att flytta till Norge över sommaren!
Ni får även läsa lite om hur det går för mig med träning och så!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards