LindaLjung

Alla inlägg den 21 mars 2012

Av Linda Ljung - 21 mars 2012 19:45

hej!


nu vet jag faktis inte hur jag ska börja detta inlägg.. såå jaa detta fick bli min början!


igår så var det ju skolan som vanligt när man inte är ledig eller på apu.. hade i alla fall uf hela dagen.. men det finns ju inte så mycket att göra nu då det mest är klart.. eller jaa ganska mycket kvar att göra, men inget man kan göra nu i alla fall.. men det blev mest i alla fall att vi satt och prata, åkte på dollar en sväng och jaa prata ennu mer.. vid två så var det dags för prisutdelning för bästa uf-företag. så vi som hade bil fick frakta ner massor av tårtor ner till torsberg.. sluta efter prisutdelningen och tårtkäkandet. så drog hem då och baka lite.. fick bli kolakakor och chokladkakor och en chokladsockerkaka.. allt blev super gott! sen så invigde jag och pappa våren med årets första grillning, mumms vaa gott det var! sen blev det i alla fall en lugn kväll framför tven.. satt inte ens vid datan en enda gång igår, ganska skönt!


sen har vi ju idag dåå.. var i köket i skolan, jag skulle baka bröd.. och det gick ju bra! sen har jag inte gjort så mycker mer.. lyckdes ju bränna sönder mina fingrar när jag skulle hjälpa linda.. så kände mig handikappad, blev inte mycket gjort för mig efter det.. men hanna och jag passa i alla fall på att åka lite vagn ner för backarna i culverterna, hehe. kul det!!

blev glass på stan efter skolan.. sen drog jag hem, och jag har inte gjort ett piss sen jag kom hem.. eller joo mamma och jag har planerat min student lite. och så har vi kika på kort sen jag var liten. måste ju hitta ett passande kort till min skylt! måste hem till pappa och kolla på alla kort vi har där. tror jag vet vilket jag vill ha faktis, och det borde ligga hemma hos pappa :)


<3

 

nu är det nära!! :)

Presentation


Tjena!
Linda heter jag. I min lilla blogg kan ni läsa om mitt liv och alla äventyr jag hittar på. Mitt nästa är att flytta till Norge över sommaren!
Ni får även läsa lite om hur det går för mig med träning och så!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards