LindaLjung

Alla inlägg den 15 januari 2012

Av Linda Ljung - 15 januari 2012 21:23

hejhej!


såå har även denna helg passerat..

känns ganska jobbigt att gå tillbaka till skolan i morgon. Och jag har tappat bort mitt busskort, så måste betala för att ta mig till skolan i morgon. känns ganska värdelöst.. Funderar starkt på att vara hemma!! Känner av en spännig i huvudet nu, en sån man får innan man blir förkyld. så Kanske borde vara hemma istället??

aja, får se hur jag gör i morgon!


och jaa, vad har jag gjort i helgen då..

joo på fredagen hade vi bara en lektion, kändes ju ganska meningslöst att åka till skolan för det.. Men efter drog vi ner på stan för linnea och hanna skulla ta hål i sina öron. uppe där, blev sjukt snyggt i alla fall! och sen tog vi en fika som vi alltid gör när vi är på stan.. sen åkte jag hem och städa rummet och vila lite. fick sedan besök för natten ;)


åå på lördagen så drog jag, linnea, joel, dennis och ante på isracing i eriknäsbo.. var riktigt kul faktis! dock så vart det ganska kallt att stå ute.. för dum som man e så klädde man inte på sig varma kläder för det var ju bara 0 gradigt ute när vi åkte. men aja, sen för att fördriva tiden lite så åkte vi hem till mathilda och dryga oss där.. ante spruta in nån hår grej i ögat på mig så att jag börja gråta ^^hahah, typiskt oss det där!

sen vid halv sju åkte vi till spicy cow och käka en sjukt god middag.. och kvällen avslutades hemma hos ante med film.. eller jaa där i mellan så var mathilda och jag ute och skjutsa massa folk å så.. men kom väl hem nån gång mitt i natten, och jag slapp även sova själv denna natt ;) 

och jaa idag har det inte hänt så mycket.. har mest legat i sängen och degat.. sov nån timme mitt på dan och så..

nuu ska jag kika på en film och sen sova!


godnatt <333

isracing  

LINDA · MYS

Presentation


Tjena!
Linda heter jag. I min lilla blogg kan ni läsa om mitt liv och alla äventyr jag hittar på. Mitt nästa är att flytta till Norge över sommaren!
Ni får även läsa lite om hur det går för mig med träning och så!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards