LindaLjung

Alla inlägg under augusti 2012

Av Linda Ljung - 22 augusti 2012 23:23

hej!


nu har en dag till passerat, och jag har inte fått något jobb.. men jag hoppas jag kan fixa ett snart! dagarna blir så sjukt långa när man inte har något att göra..

men idag gick jag väl upp vid halv elva och käka frukost och så.. drog sen ut på en cykeltur, riktigt skönt! när jag kom hem stog dom här och lasta hästar, fick hjälpa till att hålla i en stor häst.. livrädd för hästar och sjukt allergisk mot dom, men det gick ganka bra haha.. Sen idag har jag bakat tre olika muffins, en plåt med hallon en med blåbär och en med nötter.. pappa och jag har också varit hem till farmor och farfar en sväng och hälsat på.. så har min dag sett ut.. och ikväll kika vi på film. nu kikar jag på greys, men ska lägga mig i tid hade jag tänkt.. ska nog upp och cykla i morgon med, sen ska jag träffa mathilda på stan vid ett..


Godnatt! <3

Av Linda Ljung - 21 augusti 2012 18:41

hejhej!


nu är jag hemma hos pappa. har inte varit här på över en vecka och jag fattar inte riktigt varför, haha.. Idag så var jag tvungen att ställa klockan för jag skulle upp på en information på arbetsförmedlingen. Sjukt seg så jag stängde av klockan och råka somna om, men jag kom upp så jag hann dit i tid i alla fall! :)

tog väl en halv timme eller nått.. drog sen och kolla på dollar efter lite grejer.. men hitta inget av det jag skulle ha.

åke hen till mamma och packa ihop lite grejer sen åkte jag till pappa. vi har varit till söderhamn och handlat. jag vilja ha en muffinsform och andra bakgrejer, så nu är det fixat!

har precis käkat grillat till middag och snart ska vi väl kika på film.. orkar inte göra så mycket mer idag. är helt slut.. men jag får väl skylla mig själv då jag låg halva natten och kika på greys..

Jag har fått en bula i pannan också... vakna mitt i natten från söndagen till måndagen av att jag slog i huvudet skit hårt i väggen.. bulan och fortfarande kvar och jag är ganska öm. inte första gången jag vaknar av att jag drämmer in huvudet i väggen i sömnen..


<3

Av Linda Ljung - 20 augusti 2012 14:22

hejhej!


nu har det gått några dagar igen.. men jag har haft saker att göra och datan är inget jag prioriterar.. har i alla fall varit i ljusdal i flera dagar och hälsat på syster och hennes familj.

Har busat med charlie, varit och badat och bakat bullar.. resten av tiden har vi bara myst! skönt att komma bort från bollnäs ett tag, även om det inte är så långt bort så känns det skönt!!

i lördags så åkte jag hem igen, blev utgång på kvällen med rebecka, hanna och mathilda.. Fick till en början inte komma in på tranan för att dom ansåg att jag var för full, haha!! satt ner i fem min sen gick jag och tog ut pengar, var helt säker på att jag skulle få betala när jag fick gå in igen.. träffa på min gamla granna och hon sa att jag skulle gå in med henne, så gjorde det och då fick jag gå in. hade lixom gått tio min.. så tror dom såg då att jag inte var så jäka full som dom trodde, hehe. Men det är jävligt bar att dom inte släpper in för fulla männikor tycker jag! hade sen en riktigt bra kväll med massa dans och så :)

Igår låg jag i sängen hela dagen, orka inte göra ett piss.. eller jaa jag bada också! vi har jag äntligen fått vårat badkar!!

idag sov jag till tolv, verkligen behövligt! man blir helt slut av att busa med charlie i några dagar ;P

sen har jag tagit en promenad, svetten spruta när jag kom hem hahah! men jävligt skönt var det. Nu har jag precis duschat och ska nu kolla efter lite jobb.. börjar ju bli rastlös av att bara gå hemma.. har varit arbetslös en vecka nu..


men ha en bra dag! <3


Av Linda Ljung - 13 augusti 2012 19:48

tjena!


nu har jag gjort sista dagen på cafeét.

känns ganska bra faktis!

idag har jag varit på arbetsförmedlingen och skrivit in mig.

å så har jag och mamma varit ut och gått.

har även sökt ett jobb, så ska på intervju på onsdag!

nu tänker jag inte göra så mycket mer idag.

bara ta det lugnt och dricka kaffe.


<3

 

gjorde naglar igår!

Av Linda Ljung - 11 augusti 2012 19:20

hejhej!

nu har jag bara en dag kvar att jobba i västerby.

känns konstigt att inte ha en skola att gå tillbaka till.

men nu gäller ju det att söka jobb som bara den!

tänkte skriva in mig på arbetsförmedlingen nu, men inte fan funka det inte..

blir så arg när saker inte funkar.. nu när jag väl tänkte göra det (har skjutit upp det hur länge som helst).. menmen, får väl försöka nån annan dag då.

ikväll har jag inte tänkt göra så mycket.. ska skjutsa hem mammas kompis sen ikväll. så får väl nöta serie tills dess då!

men jag klagar inte ;)


<3


Av Linda Ljung - 10 augusti 2012 22:00

tjena!


ligger nu i sängen efter en ganska lång dag.

jobba som vanligt.

allt gick bra, och hade lite saker att göra.

men hatar vekligen när allt folk ska komma precis samtidigt och ha mat.. asså, det är väl kul också.. men efter alla har gått så blir det stendött igen.. varför ska alla komma samtidigt, dom kan väl komma lite olika tider tycker jag. då går dagarna mycket snabbare och man har saker att göra hela tiden ;P

menmen, nu har jag bara två dagar kvar, sen blir jag arbetslös...

gäller att söka jobb nu! hade ju planerat att jag skulle söka massa jobb medans jag jobbade, men så blev det ju inte..

SMART LINDA! kommer ju bli galen av att bara gå hemma..

aja, ikväll så åkte mamma och jag till mormor och hälsa på. fick saft och sjukt goda bullar, mumms! satt och prata ett bra tag.. nu ska jag kolla serie som jag nuförtiden gör varje kväll innan jag ska sova ^^


Godnatt! <3

JOBB · LINDA
Av Linda Ljung - 9 augusti 2012 23:15

hej!


har precis kommit hem.

ligger i sängen och ska kika på grey's nu innan jag ska sova..

idag har jag jobbat, trodde det skulle bli en ganska lugn dag, men så fel jag hade där.. Börja med att städa och fixa. sen åkte jag och handla massa med mat. skulle nämligen göra en chili.. så börja med den direkt när jag kom tillbaka till jobbet. tog fan hela dagen att bli klar med den! och under tiden kom det kunder, var tuvgen att göra våffelsmet och mackor. Tur jag hade carro kan jag säga! köket såg ut som kaos ett tag där, men vi fixade röran ganska fort när vi hade en liten lucka, haha! men tiden bara ran iväg idag, så det var riktigt skönt!

efter jobbet åkte jag och hämta upp rebecka (eller rebban som dom kallar henne på jobbet ;p ), vi åkte och hyrde film och köpte naturgodis.

sen hem till henne och kolla på filmerna och mummsa i oss godiset.. hade en riktigt mysig kväll!

och nu ska jag som sagt kika på serie!


natti <3

Av Linda Ljung - 8 augusti 2012 19:56

hejhej!


idag är jag trött som bara den.

har varit det hela dagen..

menmen, lägger mig tid så kanske jag är pigg till i morgon då jag ska jobba igen.


<3

Presentation


Tjena!
Linda heter jag. I min lilla blogg kan ni läsa om mitt liv och alla äventyr jag hittar på. Mitt nästa är att flytta till Norge över sommaren!
Ni får även läsa lite om hur det går för mig med träning och så!

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards