LindaLjung

Alla inlägg under september 2010

Av Linda Ljung - 9 september 2010 22:33

Hej


jag känne inte för att skriva nått nu.. så tar med min datan och lägger mig i sängen och kollar på film istället :)

Av Linda Ljung - 8 september 2010 22:48

hejhej


nu ligger jag i min sköna säng och ska snart sova.. har nyss kollat på idol. det är ju så roligt nu på uttagningarna. jag och rebecka sa när vi var liten att vi skulle söka. så vem vet, nästa år kanske vi är  med ;) hahah.

ja men annars har det inte hänt så mycket idag. kört lite bil och vare i skolan och så.

å i morgon så har jag bara tre lektioner, sköööönt! sen efter skolan ska jag hem till kristian. han skulle igentligen vara med wille. men eftersom att dom jämt är med varandra och ska till och med bort tillsammans i helgen, så tyckte jag att det var min tur i morgon :) höll på att få nå fel när kristian sa att han skulle vara med wille i morgon, och att jag inte kunna komma. men det löste ju sig.

men nu måste jag sova så att jag kommer upp i morgon , natti :)


Av Linda Ljung - 7 september 2010 18:00

hejhej


just nu sitter jag hemma hos kristian.. han är uppe och dukar till middagen tror jag ? hehe, men lat som man är så sitter man vid datan.

idag i skolan så laga vi 2or mat till ettorna och treorna. eller ja vi fick ju också smaka. efterrätten var nog godast. det var kolapaj med vanlijglass och lingon. till förrätt vad det tre kex med olika ostar på. inte alls gott, tycker jag som inte alls gillar starka ostar. och till varmrätt var det ris, wok, kotlettmedaljon och nått annat kött. och till det var det två såser. det funka väl att äta, men det skulle ha varit råstekt potatis till köttet istället!

efter skolan har jag bara varit med kristian. och snart ska vi åka till prix och handla nått gott som inte jag får äta xD..och ikväll ska vi kolla på fotboll, hm jaa det suger! men aja.


<3






Av Linda Ljung - 6 september 2010 20:44

hejhej :)


ligger fortfararande i soffan ja :) har kollat på vampyrer suger och the last song.

vampyrer suger, sög! eller ja om man skulle vara två kompisar som var trött skulle den vara kul :) och the last song var en böl film, låg och böla typ hela tiden (a) den får en 4/5


   

Av Linda Ljung - 6 september 2010 15:52

hej


nu har jag äntligen kommit hem. ligger i soffan nu, och jag ska nog göra det hela kvällen.

jag hade ju tänkt vara med kristian ikväll, men han hade inte tid. han har fan aldrig tid för mig längre. har gått över en vecka sen vi sågs nu. och det verkar inte göra han ett piss. men aja, killar är som dom är..


<3

mys

Av Linda Ljung - 6 september 2010 08:33

Hejhej


nu sitter jag hemma hos jenny och nördar med min data :)

vi börjar 10 över 10, så vet inte riktigt vad vi ska hitta på tills dess. blir väl att sitta vid datan eller nå.. efter skolan ska jag nog hem till kristian och mysa. eller ja det beror på om han hör av sig då. men det hoppas jag på ;P


<33

LINDA · MYS
Av Linda Ljung - 5 september 2010 12:46

hejhej :)


söndag idag då.. och dom är ju alltid sådär sega.

igår gjorde jag en marsipantårta för fösta gången, den blev ganska bra faktis. dock var det lite svårt att kavla ut marsipanen utan kavel. så kavla med en falska ^^

jag måste ju träna på att göra sånna tåror till charlies dop. det är jag som ska göra tårtorna ;)


ikväll ska vi till sandra och käka, så ska ta med tårtan och se om det blir bra. men det tror jag nog (Y)

men nu ska jag göra mig i ordning, och sen spela lite mer sims :D


<33


tårtan på dopet ska vara babyblå :)


     

Av Linda Ljung - 4 september 2010 12:13

hejhej :)


jag får inte igång internet på min data :( det står att man ska få en vecka gratis, men det verkar inte som det. men ska i alla fall dra en sladd från leifs internet sen. så hoppas att det funkar då.

men först ska vi åka till nån hamn eller va det var. så om vi åker förbi söderhamn så ska jag tvinga in dom på öb och skokanonen. på öb ska jag ha en övningskörningsskylt och på skokanonen ska jag kolla på skor. var ju ett tag sen jag köpte ett par nu ;) men jag har inga pengar heller, men ska fråga pappa om han vill hjälpa mig att köpa ett par. måste ju ha vinterskor! men nu ska jag gå och fixa det sista innan vi åker :)


<33


  

hahahha, jag suger på paint ;P

Presentation


Tjena!
Linda heter jag. I min lilla blogg kan ni läsa om mitt liv och alla äventyr jag hittar på. Mitt nästa är att flytta till Norge över sommaren!
Ni får även läsa lite om hur det går för mig med träning och så!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards