LindaLjung

Alla inlägg under september 2010

Av Linda Ljung - 15 september 2010 21:18

tjena


asså gud va trött jag har varit idag.. höll på att somna på lektionen. men det blir väl så när man ligger uppe halva natten och kollar på one tree hill och gråter.

meta sa idag att jag hade gjort en skitgod soppa igår, så hon tyckte att jag skulle ha det som ett projekt. så nu ska hanna, jenny och jag börja göra soppa som vi ska säja :)

ikväll så har jag varit med hanna.. vi har kollat på idol och käkat godis, mys!

men nu är jag hemma och ska snart gå och lägga mig tror jag.. och dum som jag är så tog jag inte med mig datorn hit hem. så nu kan jag inte kolla på oth heller :/


jag väntar fortfarande på att du ska höra av dig....

Av Linda Ljung - 15 september 2010 06:42

tja


nee usch hur jag mår idag.. har sjukt ont i huvudet. och allt är bara skit just nu. men jag tänker fan inte sitta hemma och deppa för det! nu blir det skolan, så får se vad som händer efter skolan ;)

Av Linda Ljung - 14 september 2010 18:01

hejhej


idag har det inte hänt så mycket.. i skolan så hade vi resturangen öppen. så jag fick göra förrätten, och det var gulachsoppa. den vart verkligen skit god! sen sluta vi vid två. så gick en sväng på stan med hanna. hittade ett par skit snygga skor som jag var tvungen att lägga undan tills i morgon ;) dock så hittar jag ingen bild på dom. så det får ni också i morgon..

men nu ska jag kolla film..


<33

LINDA · SKOR
Av Linda Ljung - 13 september 2010 19:31

Tjena


usch för måndagar säger jag bara! dom går ju så segt och jag är alltid skit trött på måndagar. menmen. börja 10 över 10 idag.. börja med samhälle, jag och jenny trodde vi skulle vara i köket. så vi gick ju ner och bytte om. men när vi kom upp så fick vi veta att vi hade samhälle först. så det var bara till att gå ner och byta om igen.

efter lunch var vi i alla fall i köket. fick göra massa olika rätter. sjukt jobbigt när alla stressar på varandra. var ju typ så att man sprang runt i köket som galningar. men vi fick i alla fall sluta tillsist. så nu är jag hemma och latar mig..

och jag borde ju lägga upp bilderna från helgen, men jag orkar inte just nu. ska knäppa på en film, så får se om jag orkar hålla mig vaken ;)


<33


Av Linda Ljung - 13 september 2010 11:01

hejhej


sitter i skolan nu..orkar inte vara här nå mer. men måste väl.

men nu ska vi gå och käka, hoppas det är god mat!


Av Linda Ljung - 12 september 2010 16:46

hejhej


var  ju ut med tjejerna igår.. blev att vi gick ut i skogen, tände massa ljus och bara satt och snacka, skit mysigt! men sen blev allt kaos ett tag, typ alla satt och grät ^^ men sen blev det i alla fall bra igen.

idag har det inte hänt så mycket. har försökt fått tag på kristian hela dagen, men han har inte svarat :@ men han ringde mig nyss (han hade 25 missade samtal), kan inte påstå att jag var särskilt glad på han. men han måste ju fan höra av sig, tycker jag!

men enligt han så ska man inte det.. han sa typ "måste jag höra av mig precis hela tiden", nej säger jag. men man kan ju i alla fall ringa när man vaknar, eller så. och man kan ju faktis svara i telefonen! och ursäkten "jag hade ljudlöst" kommer man inte vart på. ofta man inte kollar på mobilen på hela dagen lixom..




LINDA · MYS
Av Linda Ljung - 11 september 2010 18:56

Hejhej


sitter hemma hos jenny nu. har ju vare här sen igår nu, mysigt!

igår händet det inte så mycket.. men ikväll tänkte vi gå ut och hitta på nåt, hehe.

men nu ska vi ut och gå med hundarna..


pöss

lan

Av Linda Ljung - 10 september 2010 08:46

godmorgon


äntligen fredag! idag så har jag bara två lektioner, så jävla skönt! efter skolan ska jag ner på stan och fika med mamma och camilla, sen ska mamma och jag åka och hämta ut ett paket :D och på kvällen så ska jag lana med jenny och kanske hanna. ska bli skönt och bara ta det lungt.. men på lördag ska vi ut och hitta på massa bus.

men nu måste jag gå och göra mig i ordnig :)


<33

Presentation


Tjena!
Linda heter jag. I min lilla blogg kan ni läsa om mitt liv och alla äventyr jag hittar på. Mitt nästa är att flytta till Norge över sommaren!
Ni får även läsa lite om hur det går för mig med träning och så!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards